AlbumAlbum  FAQ   Vyhledávání!   K800i.eu   Uživatelé   Registrace   Profil   Soukromé zprávy   Přihlášení 
banan webhosting
help-mrtva K800i

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra K790i & K800i & K810i Fórum :: Jsme nejpočetnější komunita o K800i/790i a K810i! -> Firmware, tuning
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
fransi
Nový uživatel
Nový uživatel

Věk: 22

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 10:44 am    Předmět: help-mrtva K800i Citovat

Brick wall včera som aplikoval qapatch vše islo v poho....potom pri aplikovani inom patchi mi napisalo hlasku dačo "michmach" alebo tak nejak...som dal yes. normal som odisiel cez.....a foun nezapnem!!!! Robil som to cez FAR Manager! Teraz mi ho nepripoji a cez xs++3.1 ked pripojim drzanim 2+5 mi nacita iba: 11:04:09| You have 30 seconds...
11:04:09|
11:04:16| Baseband ID: 9900
11:04:16| Protocol Version: 3.1
lukuc
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 8:12 am    Předmět: Citovat

no dobrej nápad když to vypíše že data nesouhlasí tak to potvrdit... se nedivím že ho nepustíš...
co to je za patch?
byl pro tvůj telefon/FW?
co setool2lite ten se nepřipojí? ...
jakej máš FW?
buď sem postni patch kterej ti to udělal tak ti můžu zkusit udělat opravnej kterej ti to vrátí zpět ale nic nezaručuju ...
a nebo by mělo stačit naflešovat čistej FW
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fransi
Nový uživatel
Nový uživatel

Věk: 22

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 11:32 am    Předmět: Citovat

no jo uz som to rozfachal napojil som fon na iny USB port....dal som new main!!! Este maly dotaz tie patche ktore dam do fonu(Bflash) kde je memori nieje vidno alebo sa mylim? ako ich vodtud smazem?
Milos
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2009 3:26 pm    Předmět: Citovat

patche mazes napr ked cez SETool tak namiesto pri aplikovani patchu nedas no ale yes pri otazke ci remove patch. Ale ekd chces naraz vymazat viacero staci flashnut teraz neviem ci len main alebo aj FS. myslim ale len ze main, lukuc to bude na 100% vediet
camdriver: Withan V3 ale striedam ich, mam patch
acoustic: TNE v4.0
vsetko je to minulost, terajsie telefony 3510i a 6610i musia posluzit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
lukuc
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2009 7:47 am    Předmět: Citovat

jo mělo by stačit flashnout main a všechny patche by měly být pryč,ale bacha pokud máš nějakej patch na přesun nějaké systémové složky tak si zkontroluj jesli máš soubory na správným místě!
Jinak přes far jsem tuším patchoval jen jednou ale na odstranění patche by se to mělo dělat stejně jako při aplikaci jen se tam někde navíc zaškrkne něco jako remove patch teď nevím přesně jak to tam je. A další věc pokud aplikuješ patch a vypíše ti to že původní data nesouhlasí a ty ho přesto aplikuješ tak při odstranění tam budeš mít ne původní data co jsi měl v telefonu ale původní data v patchi! takže telefon nemusí fungovat
Longermann
Nový uživatel
Nový uživatel

PříspěvekZaslal: so červenec 24, 2010 1:48 pm    Předmět: Citovat

Zdravím...

Dostal se mi pod ruce SE K800i. Když dorazil, byl "mrtvý" (již několikrát řešený případ na mnoha fórech s blikající diodou u infra), podařilo se mi ho konhrétně podle vašich článků zde dát dohromady, za což děkuji. Ovšem dosud nějak nemohu rozchodit display. Po zapnutí telefonu zůstává bílý i přes to, že telefon jde normálně zapnout. Zkoušel jsem to naslepo bez sim, abych si ji nezablokoval například špatně zadaným PINem a DEMO telefonu se rozjede i se zvukem.
Následoval tedy dispdriver, u něj již nevím, jestli jsem se trefil s kompatibilitou, ale beze změny i v chodu onoho DEMA.

Změny, které jsem s telefonem dělal jsem si bohužel nezálohoval, i když jsem tak nějak smířený již s tím, že už nepojede, takže spíš jen zkouším volat o pomoc s možností dát to "nějak" dohromady.

Mé údaje o tlf.:

DB 2020
CID 52 RED
EROM R3A011
Firmware R8BF003

Dispdriver v3.0 z iptotebe.cz

Děkuji za případnou pomoc
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra K790i & K800i & K810i Fórum :: Jsme nejpočetnější komunita o K800i/790i a K810i! -> Firmware, tuning Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

Přejdi na: