|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rrd Nový uživatel

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 2:27 pm Předmět: Problem s ulozenim vyfocene fotky K800i |
|
|
Zdravim vsechny,
mam takovy maly problem s jednou SE k800i. Pri foceni, tzv. kdyz mate zaostrino a domacknete tlacitko, fotak se jakoby zasekne se zobrazenim fotky (ale i s tou zelenou kostickou uprostred) a trva cca 10s nez se zas rozbehne a vrati se do pohledu kamery, no a vec ktera me trapi je, ze fotka se neulozi. Myslel jsem si, ze problem bude s pametovou kartou, ale pri zmene ulozneho mista na interni pamet se telefon chova uplne stejne. Dale je take divne, ze nahravani videa funguje bez problemu a uklada se. Fotak bez problemu fungoval nekolik let.
Nesetkal jste se s tim nekdo? Mam v planu preflashnout soft, ale moc se mi do toho nechce (posledni preflashovani jsem delal nekdy pred XX lety ) a nejsem si jist jestli to nekam povede.
Diky za jakykoliv koment:)
Pavel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gen-an Občasný přispěvatel

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 12:42 pm Předmět: |
|
|
Soft bych přehrát určitě zkusil, přes SEUS je to přece brnkačka... _________________ U5 Vivaz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|